Τα νέα μας

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι ανταποκριθήκαμε άμεσα όταν μας κάλεσαν και στο Αγρίνιο για να τοποθετήσουμε τα προστατευτικά μας κάγκελα.

Και αυτά τα Χριστούγεννα η Protex, η εταιρία που με τα προστατευτικά της κάγκελα φροντίζει για την ασφάλεια των παιδιών, φρόντισε και για την ψυχαγωγία τους διοργανώνοντας έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο 10 προσκλήσεις για το φανταστικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park!

Η Protex, η ελληνική εταιρία που παράγει τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, προσπαθεί διαχρονικά να στηρίζει ενέργειες που γίνονται προς όφελος των παιδιών.

Έτσι και φέτος είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης να εξασφαλίσει σωστές συνθήκες άθλησης για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του. 

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" είναι ένας οργανισμός που φροντίζει ώστε τα παιδιά που φιλοξενεί να μεγαλώνουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Γι αυτό επέλεξε την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" τα μπαλκόνια και τους εξωτερικούς χώρους σε 4 κτίρια του.

Τα παιδιά χρειάζονται ασφάλεια όχι μόνο στο σπίτι τους, αλλά σε κάθε χώρο που κινούνται. Γι' αυτό και ο πρότυπος παιδικός σταθμός "Umbrella" επέλεξε την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει τα καλύτερα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" όλα τα μπαλκόνια και τις βεράντες στα οποία έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex επισκέφθηκε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού στην Περαία, στη Θεσσαλονίκη και τοποθέτησε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα στην ήδη υπάρχουσα ξύλινη κουπαστή χωρίς διάτρηση, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινούνται στο χώρο με απόλυτη ασφάλεια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία της Protex θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα από 12 έως 20 Αυγούστου.

Όλο τον υπόλοιπο χρόνο είμαστε στη διάθεση σας για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να προσφέρουμε ασφάλεια στα παιδία σας με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που παράγουμε και τοποθετούμε από το 1978 σε όλη την Ελλάδα.

Σας ευχόμαστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού με τα παιδία σας, με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Κάθε φορά που καλούν την Protex, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, για τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού μας σπεύδουμε να ανταποκριθούμε.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex βρέθηκε και αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη, όχι για διακοπές αλλά για να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά, τοποθετώντας προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στη Μύκονο, σε έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους και αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς, ανταποκριθήκαμε άμεσα.

Το βραβείο του μεγάλου διαγωνισμού της Protex παρέλαβε σήμερα (15/7) η κυρία Αλεξία Τσιώλη.

Την απονομή του φανταστικού δώρου στην τυχερή νικήτρια, μια ολόκληρη εβδομάδα στο Paradise Summer Camp, έκανε η εκπρόσωπος της εταιρίας Protex και κόρη του ιδρυτή της Ανδριάννα Μπεκατώρου.

Χάρη στην Protex και τα προστατευτικά κάγκελα που κατασκευάζει, χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν απόλυτη ασφάλεια όταν παίζουν στο μπαλκόνι τους.

Ολόκληρη η Κρήτη τιμά την Protex με την εμπιστοσύνη της κι εμείς σπεύδουμε να ανταποκριθούμε.

Έχουμε τοποθετήσει ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι, προσφέροντας ασφάλεια στα παιδιά σε κάθε γωνιά του νησιού.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στην Κρήτη το διάστημα 25-30 Ιουνίου.

Η Protex καλύπτει όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας ειδικά προστατευτικά κάγκελα που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά.

Έτσι, όταν μας κάλεσε ακόμα μια οικογένεια, βρεθήκαμε και στην Κατερίνη με το εξειδικευμένο συνεργείο μας που τοποθέτησε ειδικά προστατευτικά κάγκελα στα μπαλκόνια του σπιτιού, ακόμα και σε μπαλκόνι με καμπύλες.

Έτσι οι γονείς απέκτησαν ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά τους και η Protex ακόμα έναν ικανοποιημένο πελάτη.

Να έχετε μια μεγάλη βεράντα και να φοβάστε (σωστά) να αφήσετε τα παιδία να κινούνται μόνα τους είναι κρίμα.

Γι αυτό φροντίζει η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, ώστε να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά που παίζουν σε βεράντες και μπαλκόνια σε όλη την Ελλάδα.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στο Στρατώνι, στην πανέμορφη Χαλκιδική, ανταποκριθήκαμε άμεσα. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας "θωράκισε" μια ολόκληρη ταράτσα με ειδικά προστατευτικά κάγκελα, με εφαρμογές πάνω σε κάγκελο αλλά και σε τοίχο, κάνοντας την έτσι ένα απόλυτα ασφαλές σημείο για να κινούνται τα παιδιά.

Άλλος ένας πελάτης που επέλεξε την Protex και απολαμβάνει απόλυτη ασφάλεια και ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός που έχει ως στόχο (και) την προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων επέλεξε την Protex για να ασφαλίσει τους εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια κλπ) κτιρίου που προορίζεται για την φιλοξενία οικογενειών με μικρά παιδιά .

Έτσι, μετά από διεξοδική μελέτη του χώρου και των αναγκών του, η Protex εγκατέστησε προστατευτικά κάγκελα για παιδιά στο σύνολο του κτιρίου, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ασφάλεια σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, επιδιώκει να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Έτσι όταν για ακόμα μια φορά μας κάλεσαν από την Κρήτη, ανταποκριθήκαμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έφτασε στο νησί και εγκατέστησε με απόλυτη επιτυχία τα προστατευτικά κάγκελα Protex σε όλους τους χώρους που επιθυμούσαν οι ενδιαφερόμενοι γονείς.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, επιδιώκει να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι μετά από επικοινωνία με γονείς από την Κάρπαθο, εξειδικευμένο συνεργείο μας πήγε στο νησί και εγκατέστησε στο μπαλκόνι τους με επιτυχία τα εξαιρετικά προστατευτικά κάγκελα Protex προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια στα παιδία και ηρεμία στους γονείς τους.

Στην Protex δεν σταματάμε να εξελισσόμαστε επιδιώκοντας να εξυπηρετούμε όσο γίνεται καλύτερα όλους εκείνους που αναζητούν τα καλύτερα και πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα για παιδιά.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας αναμορφώσαμε πλήρως και το site της εταιρίας έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο βολικό αλλά και χρήσιμο για όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας επιλέγοντας τα προϊόντα μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL:

MHNYMA: