ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ FLEX XL ΛΕΥΚΟ, ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Protex, εκτός από προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού, διαθέτει πολλά είδη προστασίας για μωρά και παιδία και σας δίνει λύσεις για έξτρα προστασία στο σπίτι, με το ειδικό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας, μεγέθους extra large.

Προστατέψτε τα παιδιά σας από ατυχήματα στο σπίτι με το extra large ειδικό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας αποτελείται από 5 τμήματα (4 πάνελ με κάγκελα - 2x33 και 2x72 εκ. - και μια πόρτα με ύψος 71 εκατοστά) που μπορούν να καλύψουν συνολικό άνοιγμα έως 278 εκατοστά. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα (πόρτες, σκάλες κλπ), να καλύψει την πρόσβαση σε επικίνδυνα σημεία του σπιτιού (πχ. τζάκι, φούρνος) αλλά και να σχηματίσει ένα «πάρκο» μέσα στο οποίο θα καθίσει ένα μωρό.

Το πολυγωνικό πορτάκι extra large προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για τα παιδιά, ενώ ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι από έναν ενήλικα. Μετά την τοποθέτηση των ειδικών βάσεων στον τοίχο, μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται (πάντα από ενήλικα) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το πολυγωνικό πορτάκι extra large διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Για παραγγελίες καλέστε στα 210 2442262 και 2310 449095 (Βόρεια Ελλάδα).

Έκθεση εικόνων