ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ FLEX XXL ΛΕΥΚΟ, ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Protex, διαθέτει και σας δίνει λύσεις για έξτρα προστασία στο σπίτι για να καλύψετε πολύ μεγάλα ανοίγματα, με το ειδικό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας, μεγέθους extra-extra large.

Προστατέψτε τα παιδιά σας από ατυχήματα στο σπίτι με το extra-extra large ειδικό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας αποτελείται από 5 τμήματα (4 πάνελ με κάγκελα και μια πόρτα με ύψος 71 εκατοστά) που μπορούν να καλύψουν συνολικό άνοιγμα έως 350 εκατοστά. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα (πόρτες, σκάλες κλπ), να καλύψει την πρόσβαση σε επικίνδυνα σημεία του σπιτιού (πχ. τζάκι, φούρνος) αλλά και να σχηματίσει ένα «πάρκο» μέσα στο οποίο θα καθίσει ένα μωρό.

Το πολυγωνικό πορτάκι extra-extra large προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για τα παιδιά, ενώ ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι από έναν ενήλικα. Μετά την τοποθέτηση των ειδικών βάσεων στον τοίχο, μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται (πάντα από ενήλικα) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το πολυγωνικό πορτάκι extra-extra large διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Για παραγγελίες καλέστε στα 210 2442262 και 2310 449095 (Βόρεια Ελλάδα).

Έκθεση εικόνων