ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ PET FLEX L ΛΕΥΚΟ ΥΨΟΣ: 105CM, ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η Protex, εκτός από προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού, διαθέτει πολλά είδη προστασίας για μωρά και παιδία και σας δίνει λύσεις για έξτρα προστασία στο σπίτι, με το ειδικό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας.

Προστατέψτε τα παιδιά σας από ατυχήματα στο σπίτι με ένα ψηλό πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας αποτελείται από 3 τμήματα (2 πάνελ με κάγκελα και μια πόρτα με ύψος 105 εκατοστά) που μπορούν να καλύψουν συνολικό άνοιγμα έως 223 εκατοστά, ενώ μπορεί να δεχθεί και ειδικές προεκτάσεις. Το πολυγωνικό πορτάκι ασφαλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ένα μεγάλο άνοιγμα (πόρτες, σκάλες κλπ), να καλύψει την πρόσβαση σε επικίνδυνα σημεία του σπιτιού (πχ. τζάκι, φούρνος) αλλά και να σχηματίσει ένα «πάρκο» μέσα στο οποίο θα καθίσει ένα μωρό.

Το πολυγωνικό πορτάκι χάρη και στο μεγάλο ύψος του προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για τα παιδιά, ενώ ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι από έναν ενήλικα. Μετά την τοποθέτηση των ειδικών βάσεων στον τοίχο, μπορεί να αφαιρείται και να επανατοποθετείται (πάντα από ενήλικα) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το πολυγωνικό πορτάκι διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Για παραγγελίες καλέστε στα 210 2442262 και 2310 449095 (Βόρεια Ελλάδα).