Πορτάκι εσωτερικής σκάλας

Έχετε εσωτερική σκάλα και νιώθετε ανασφάλεια για το μικρό παιδί σας που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι?

Η Protex έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση-λύση με πορτάκια εσωτερικής σκάλας και συμπληρωματικές ειδικές κατασκευές που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά σας.

Το πορτάκι εσωτερικής σκάλας της Protex μπορεί να τοποθετηθεί από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σε οποιοδήποτε άνοιγμα και διάσταση θέλετε να καλύψετε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας, με πορτάκια ακριβώς στις διαστάσεις που τα χρειάζεστε αλλά και συμπληρωματικές ειδικές κατασκευές (στην κουπαστή της σκάλας και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο) που παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε σε κάθε σημείο χωρίς να φθείρονται τα υπάρχοντα υλικά (π.χ. χωρίς διάτρηση σε ξύλινη ή μαρμάρινη κουπαστή).

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα έρθει στο χώρο σας και θα σας δώσει τη λύση που επιθυμείτε για να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια, όσο το μικρό παιδί σας κυκλοφορεί στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές με εσωτερικά πορτάκια Protex (και συμπληρωματικές ειδικές κατασκευές) και αμέσως μετά καλέστε μας για να παραγγείλετε και το δικό σας.

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ Πορτάκι εσωτερικής σκάλας