44 χρόνια η Protex προστατεύει γενιές και γενιές παιδιών σε όλη την Ελλάδα!

Η Protex με τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα που παράγει από το 1978 έχει συμβάλει στην προστασία χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, όμως περιπτώσεις όπως της κυρίας Γαβριηλίδη μας προκαλούν μια επιπρόσθετη συγκίνηση.

Η κα Γαβριηλίδη, μαζί με τον σύζυγο της, επέλεξαν το 1980 τα προστατευτικά κάγκελα της Protex για να προσφέρουν ασφάλεια στα παιδιά τους που έβγαιναν στο μπαλκόνι (τα παιδιά που βλέπετε στη φωτογραφία). Αυτά τα παιδιά με τα χρόνια μεγάλωσαν, έκαναν τη δική τους οικογένεια και μόλις έκαναν τα δικά τους παιδιά κάλεσαν και πάλι την Protex για να εξασφαλίσουν με τη σειρά τους τη μέγιστη ασφάλεια στα παιδιά (και εγγόνια) τους. Η τοποθέτηση των προστατευτικών καγκέλων Protex στο σπίτι της οικογένειας έγινε σε πολύ όμορφο κλίμα και μάλιστα η μητέρα των παιδιών της φωτογραφίας (και γιαγιά των μικρών) μίλησε on camera για τη γνωριμία της με την Protex και την εμπειρία της από τη χρήση των πρόσθετων προστατευτικών καγκέλων (δείτε το βίντεο που συνοδεύει το άρθρο).

Η Protex εδώ και 44 χρόνια έχει θέσει ως βασική της προτεραιότητα την εξασφάλιση της μέγιστης προστασίας σε παιδιά που κινούνται σε μπαλκόνια και βεράντες με τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα που παράγει και τοποθετεί. Περιπτώσεις όπως αυτή της κυρίας Γαβριηλίδη μας δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!  

Πολυμέσα