40 ΧΡΟΝΙΑ PROTEX - ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Protex γιορτάζει τα 40 χρόνια συμβολής της στην προστασία των παιδιών σε όλη την Ελλάδα  και προσφέρει σε έναν μεγάλο τυχερό/ή 40 μέτρα από τα κορυφαία προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της για παιδιά για να "θωρακίσει" το σπίτι του.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή. Αναζητήστε το post του διαγωνισμού στην σελίδα της Protex στο Facebook και κάντε Like και Share σε αυτό το post (αν θέλετε κάντε και ένα σχόλιο).

Με αυτό τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου με δώρο 40 μέτρα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού Protex!


Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί από τα social media της Protex (Facebook, Instagram).

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Ο μεγάλος νικητής κερδίζει έως 40 μέτρα προστατευτικά κάγκελα Protex που θα τοποθετηθούν δωρεάν από το συνεργείο της Protex στο σπίτι του. Το βραβείο περιλαμβάνει την κάλυψη μπαλκονιού, βεράντας και λοιπών εξωτερικών χώρων μέχρι το συνολικό άθροισμα να φτάσει τα 40 μέτρα. Αν καλυφθούν όλοι οι παραπάνω χώροι και υπάρχει υπόλοιπο σε μέτρα, αυτό "μηδενίζεται" δεν εξαργυρώνεται και δεν παραδίδεται σε είδος στον πελάτη. Το βραβείο αφορά μόνο έναν νικητή/ιδιοκτήτη και μία οικία, δεν μεταβιβάζεται, δεν ανταλλάσσεται και δεν εξαργυρώνεται.