Η Protex στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού!

Το "Χαμόγελο του Παιδιού", συνεχίζοντας μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, επέλεξε και πάλι την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" τα μπαλκόνια ενός ακόμα σπιτιού του.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" θέτει πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας στα σπίτια φιλοξενίας του, προδιαγραφές τις οποίες υπερκαλύπτει η Protex με τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα της και την σωστή τοποθέτησή τους.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex επισκέφθηκε ένα ακόμα σπίτι που υπέδειξε το "Χαμόγελο του Παιδιού" στην Καισαριανή και τοποθέτησε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα στα μπαλκόνια, προσφορά της εταιρίας μας, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα κάγκελα τοποθετήθηκαν στο σωστό ύψος και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, όπως γνωρίζει και κάνει εδώ και 44 χρόνια η Protex, ώστε τα παιδιά να είναι απόλυτα προστατευμένα.

Protex και "Χαμόγελο του Παιδιού" μοιράζονται κοινές αξίες, μεριμνώντας για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών στο χώρο κατοικίας τους. Γιατί κάθε παιδί δικαιούται ασφάλεια παντού, και στο μπαλκόνι του!