Και το Thatslife.gr προτείνει προστατευτικά κάγκελα Protex!

Το thatslife.gr, το site που αναζητά και μοιράζεται τις πιο χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας, επέλεξε να κάνει ένα άρθρο- μίνι αφιέρωμα στην Protex και τα πρόσθετα προστατευτικά παιδικά κάγκελα που παράγει και τοποθετεί από το 1978 σε όλη την Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας το «κενό ασφαλείας» που δημιουργείται σε μπαλκόνια και βεράντες που κινούνται μικρά παιδιά, το thatslife.gr επιλέγει να μοιραστεί με τους επισκέπτες/αναγνώστες του το «μυστικό» που θα το καλύψει, ένα μυστικό που δεν πρέπει να είναι μυστικό αλλά γνώση και άμεση επιλογή για τους γονείς σε όλη την Ελλάδα. Την εγκατάσταση πρόσθετων προστατευτικών καγκέλων Protex, που εξασφαλίζουν ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για να κινούνται τα παιδιά σε μπαλκόνια και βεράντες.

Ευχαριστούμε το thatslife.gr για τα καλά του λόγια, που έρχονται να προστεθούν στις χιλιάδες θετικές κριτικές που συνοδεύουν τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού Protex και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε εκείνο που αποτελεί πρωταρχικό μας σκοπό από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας το 1978 έως και σήμερα: Απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά σε μπαλκόνια και βεράντες!