2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ!

Ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας, ο πρωταθλητής κολύμβησης του οποίου υπερήφανη χορηγός είναι η Protex, κατέκτησε όχι ένα αλλά δύο χρυσά μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Κ23 δοξάζοντας την Ελλάδα!

Ο Στέργιος Μπίλας ξεκίνησε κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο με χρόνο 21.83 Αυτό το μετάλλιο φαίνεται πως…  άνοιξε την όρεξη στον Έλληνα πρωταθλητή και έτσι την επόμενη ημέρα μπήκε δυναμικά στα 50 μέτρα πεταλούδας κατακτώντας και εκεί το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 23.16, επίδοση που αποτελεί ταυτόχρονα και πανελλήνιο ρεκόρ!

Αξίζει να σημειωθεί πως με αυτές τις επιδόσεις του ο 22χρονος Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε τη συμμετοχή του τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Ντόχα, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι!

Η Protex, στα 45 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με τα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού, επιδιώκει να στηρίζει στο μέτρο των δυνατοτήτων της αξιόλογες προσπάθειες στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Επέλεξε να στηρίξει  τον πρωταθλητή κολύμβησης Στέργιο Μπίλα και τόσο οι επιδόσεις του, όσο και η παρουσία του μέσα και έξω από τις πισίνες την δικαιώνουν απόλυτα.

Συνέχισε δυναμικά Στέργιε-Μάριε Μπίλα, είμαστε όλοι μαζί σου!

Πολυμέσα