Η Protex στηρίζει μια οικογένεια πρωταθλητών κολύμβησης!

Η Protex, η εταιρία που είναι διαρκώς αφοσιωμένη στην προστασία των παιδιών στο μπαλκόνι και στο σπίτι, στηρίζει την προσπάθεια 2 παιδιών που ήδη έχουν ξεκινήσει να γράφουν τη δική τους ιστορία στην κολύμβηση. Τα αδέλφια Σταύρος και Ιωάννα-Σοφία Χριστιανάκη αν και μόλις 12 και 10 χρονών αντίστοιχα ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους σε κολυμβητικές διοργανώσεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού με τα χρώματα της Ελλάδας, δημιουργώντας τη δικιά τους συλλογή μεταλλίων.

Πιο πρόσφατες προσθήκες τα 6 μετάλλια που κατέκτησαν τον Μάιο στη Γαλλία, στο Διεθνές Meeting Κολύμβησης “Melanie Dambline”.

Σταύρος Χριστιανάκης:

  • Χρυσό στα 100μ ύπτιο
  • Αργυρό στα 400μ ελεύθερο
  • Χάλκινο στα 100μ ελεύθερο

Ιωάννα-Σοφία Χριστιανάκη:

  • Χρυσό στα 50μ ύπτιο
  • Χρυσό στα 50μ πεταλούδα
  • Αργυρό στα 100μ ελεύθερο

Η γνωριμία της Protex με την οικογένεια Χριστιανάκη έγινε όταν μας εμπιστεύθηκαν την ασφάλεια των παιδιών τους με την τοποθέτηση προστατευτικών καγκέλων μπαλκονιού στο σπίτι τους. Η Protex, στα 46 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά με τα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού, επιδιώκει να στηρίζει στο μέτρο των δυνατοτήτων της αξιόλογες προσπάθειες στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού. Επέλεξε να στηρίξει τον Σταύρο και την Ιωάννα-Σοφία και τόσο οι κολυμβητικές τους  επιδόσεις, όσο και η παρουσία και το ήθος τους μέσα και έξω από τις πισίνες την δικαιώνουν απόλυτα.

Σταύρο και Ιωάννα-Σοφία είμαστε σίγουροι ότι σας περιμένουν πολλές ακόμα επιτυχίες!