Κάγκελο PROTEX από τυχαίο κάγκελο έχει μεγάλη διαφορά!

Πριν επιλέξετε το πρόσθετο κάγκελο στο οποίο θα εμπιστευτείτε την ασφάλεια των παιδιών σας, καλό είναι να γνωρίζετε κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα.

Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex ξεκινούν πάντα ακριβώς από το πάνω μέρος της κουπαστής ή του στηθαίου και τοποθετούνται μόνο από την εσωτερική πλευρά τους, χωρίς να αφήνουν κανένα κενό ανάμεσα στο υπάρχον και το πρόσθετο κάγκελο.

Έτσι εξασφαλίζουμε ότι το παιδί δεν θα μπορέσει ποτέ να τα χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι και να σκαρφαλώσει, όπως είναι πιθανό να συμβεί σε άλλου τύπου κατασκευές.

Όταν υπάρχει κενό ανάμεσα στο υπάρχον και στο πρόσθετο κάγκελο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το παιδί να το εκμεταλλευτεί σαν σκαλοπάτι, κίνδυνος που πολλαπλασιάζεται όταν το πρόσθετο κάγκελο είναι τοποθετημένο από την εξωτερική πλευρά του κάγκελου οπότε και δημιουργεί χώρο στο παιδί ακόμα και να σταθεί όρθιο πάνω στο κάγκελο.

Η Protex δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να τοποθετήσει πρόσθετο κάγκελο που δεν εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά. Γι αυτό και δεν υιοθετεί επισφαλείς τεχνικές που φαινομενικά μειώνουν το κόστος αλλά αυξάνουν δραματικά τους κινδύνους.

Από όποια πλευρά και αν το εξετάσετε, κάγκελο Protex από τυχαίο κάγκελο έχει μεγάλη διαφορά! Εδώ και 44 χρόνια η Protex με τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που παράγει και τοποθετεί, αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για κάθε γονιό που θέλει να προστατεύσει το παιδί του.

Κάντε κι εσείς τη σωστή επιλογή. Επιλέξτε την Protex!