ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΝ PROTEX ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑ!

Το "Χαμόγελο του Παιδιού", συνεχίζοντας μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, επέλεξε και πάλι την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" τα μπαλκόνια και τους εξωτερικούς χώρους σε ένα ακόμα σπίτι του.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" θέτει πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας στα σπίτια φιλοξενίας του, προδιαγραφές τις οποίες υπερκαλύπτει η Protex με τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα της και την σωστή τοποθέτησή τους.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex επισκέφθηκε ένα ακόμα σπίτι του "Χαμόγελου του Παιδιού" στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας και τοποθέτησε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα σε μπαλκόνια και εξωτερικούς χώρους, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινούνται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Τα κάγκελα τοποθετήθηκαν στο σωστό ύψος και με τον ενδεδειγμένο τρόπο, όπως γνωρίζει και κάνει εδώ και 44 χρόνια η Protex, ώστε τα παιδιά να είναι απόλυτα προστατευμένα.

Protex και "Χαμόγελο του Παιδιού" μοιράζονται κοινές αξίες, μεριμνώντας για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών στο χώρο κατοικίας τους.

Γιατί κάθε παιδί δικαιούται ασφάλεια παντού, και στο μπαλκόνι του!