ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΥΨΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΓΚΕΛΟ!

Θέλετε ένα πρόσθετο προστατευτικό κάγκελο μπαλκονιού που θα εξασφαλίσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας? Εκτός από όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά στοιχεία, τεράστια σημασία έχει και το σωστό ύψος.

Το ύψος του προστατευτικού κάγκελου που θα επιλέξετε σχετίζεται άμεσα με το ύψος του υπάρχοντος κάγκελου που έχετε στο μπαλκόνι σας. Γι αυτό στην Protex δεν έχουμε μόνο ένα μέγεθος καγκέλου ("πάρτο-βάλτο") αλλά διαθέτουμε 4 διαφορετικές διαστάσεις (40,45,50 και 55 εκατοστά).Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αφού μελετήσουν τον χώρο στον οποίο πρόκειται να εγκατασταθούν τα κάγκελα θα σας ενημερώσουν για την ιδανική διάσταση που καλύπτει τις ανάγκες σας, ώστε τα παιδιά σας να απολαύσουν απόλυτη ασφάλεια στο μπαλκόνι.

Στην περίπτωση που κριθεί αναγκαίο ένα διαφορετικό ύψος, η Protex (που παράγει η ίδια στην Ελλάδα όλα τα κάγκελά της) μπορεί να φτιάξει πρόσθετα κάγκελα ακριβώς στις διαστάσεις που θα επιλέξετε. Γιατί στην Protex δεν σας ζητάμε να προσαρμοστείτε εσείς, αλλά προσαρμοζόμαστε εμείς απόλυτα στις ανάγκες σας!