Παιδικά Κάγκελα

Η Protex από το 1978 παράγει και εγκαθιστά τα καλύτερα προστατευτικά κάγκελα για παιδία με πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει στους γονείς ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά τους στο μπαλκόνι και τη βεράντα τους. Στις άρτια οργανωμένες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας παράγονται τα προστατευτικά κάγκελα Protex, ένα προϊόν 100% ελληνικό και 100% εγγυημένο.

Χιλιάδες γονείς εμπιστεύονται την Protex και τα προστατευτικά μας κάγκελα για παιδία γιατί:

  • Είναι σταθερά και προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά
  • Εγκαθίστανται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας χωρίς επιβάρυνση και με εγγύηση για όσα χρόνια βρίσκονται τοποθετημένα στο μπαλκόνι σας
  • Είναι κατασκευασμένα από σκληρό PVC και αντέχουν ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
  • Προσαρμόζονται σε κάθε είδος και σχήμα μπαλκονιού, βεράντας και τοίχου
  • Διατίθενται σε 4 ύψη (40,45,50, 55cm ή και ψηλότερα κατόπιν παραγγελίας) ανάλογα με τις ανάγκες σας
  • Τα κάθετα στοιχεία τους, διαμέτρου Φ25 (2,50 cm), απέχουν 9 εκατοστά μεταξύ τους ώστε να είναι αδύνατο για το παιδί να περάσει ανάμεσα τους
  • Προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά (ναι, το ξαναείπαμε αλλά αυτό είναι και το πιο σημαντικό)

Αν έχετε (ή ακόμα και αν πρόκειται να αποκτήσετε) παιδί, μην καθυστερείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για τα μικρά μέλη της οικογένειας.

 

Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καμία διάτρηση στο υπάρχον κάγκελο του μπαλκονιού σας.

Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex μπορούν να τοποθετηθούν με μια μικρή διάτρηση στο υπάρχον κάγκελο του μπαλκονιού σας, με την ελάχιστη δυνατή φθορά.

Το σπίτι σας διαθέτει βεράντα με καμπύλες και δυσκολεύεστε να την "θωρακίσετε" για το μικρό παιδί σας?

Το μπαλκόνι σας έχει γωνίες που κάνουν την προσπάθεια σας να το "οχυρώσετε" για να μην κινδυνεύει το μικρό παιδί σας πολύ δύσκολη?

Η κουπαστή της βεράντας σας έχει για κάποιο λόγο διαφορετικό ύψος σε μερικά σημεία, καθιστώντας πιο δύσκολη την προσπάθειά σας να τη "θωρακίσετε" για το παιδί σας?

Έχετε βεράντα, μπαλκόνι ή άλλο σημείο που θέλετε να προσθέσετε προστατευτικό παιδικό κάγκελο, αλλά διαθέτει μάρμαρο και φοβάστε μην το καταστρέψετε?

Θέλετε να προσθέσετε προστατευτικό κάγκελο για παιδιά στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας, αλλά έχει τζάμι και φοβάστε μην το καταστρέψετε?

Έχετε εσωτερική σκάλα και νιώθετε ανασφάλεια για το μικρό παιδί σας που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι?

Δεν ανησυχείτε μόνο για το χαμηλό ύψος στο κάγκελο του μπαλκονιού σας, αλλά και για τα μεγάλα κενά που έχει?

Εκτός από τις κλασικές εφαρμογές των κάγκελων Protex σε βεράντες και μπαλκόνια, η εταιρία μας διαρκώς καινοτομεί και είναι έτοιμη να σας προτείνει λύσεις σε οποιαδήποτε ανησυχία έχετε για την ασφάλεια των παιδιών σας.

Η τοποθέτηση των κάγκελων ασφαλείας Protex γίνεται από εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Τα προστατευτικά κάγκελα Protex είναι κατασκευασμένα από σκληρό PVC και σκληρό Polypropylen (PP) και παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και προστασία στα παιδιά όταν βρίσκονται στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή σε όποιο άλλο σημείο είναι τοποθετημένα.

Πιστεύετε ότι ένα πρόσθετο προστατευτικό κάγκελο μπαλκονιού για παιδιά είναι απλά ένα κάγκελο και πως από όπου και αν το προμηθευτείτε είναι το ίδιο? 

Θεωρείτε ότι με την X τιμή που σας προτείνουν κάποιοι, προμηθεύεστε ένα κάγκελο εξίσου ασφαλές με τα προστατευτικά κάγκελα της Protex?

Επιλέγοντας τα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex, κάνετε ξεκάθαρα τη σωστή επιλογή. Γιατί μόνο η Protex σας εξασφαλίζει

Εγγύηση για τα πρόσθετα κάγκελά σας για μια ζωή (όχι για 5 ή 10 χρόνια, αλλά για πάντα),

Χωρίς ελάχιστες/κρυφές χρεώσεις

Το μπαλκόνι μου έχει ιδιαίτερο σχήμα/ύψος/κάγκελο. Μπορώ να βάλω κάγκελα Protex?

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL:

MHNYMA: