Τα νέα μας

Το "Χαμόγελο του Παιδιού", συνεχίζοντας μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία, επέλεξε και πάλι την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" τα μπαλκόνια και τους εξωτερικούς χώρους σε ένα ακόμα σπίτι του.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στην Άνδρο, σε έναν πανέμορφο τουριστικό προορισμό αλλά και υπέροχο τόπο για να ζεις γενικότερα, ανταποκριθήκαμε άμεσα.

Η Protex καλύπτει όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά.

Ένα μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι με πόρτες και παράθυρα παντού αποτελεί ένα διαρκή κίνδυνο για τα παιδιά του σπιτιού και μια μόνιμη ανησυχία για τους γονείς.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι έφτασε και πλέον περνάτε όλο και περισσότερες ώρες στα μπαλκόνια και τις βεράντες σας μαζί με τα μικρά παιδιά σας.

Για να το απολαμβάνετε με απόλυτη ασφάλεια, η ιδανική επιλογή είναι μία, τα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex!

Γονείς από κάθε περιοχή της Κύπρου (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και αλλού) επιλέγουν την Protex και τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά που κατασκευάζει για να "θωρακίσουν" μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες και γενικότερα χώρους που χρειάζονται προστασία.

Είστε γονείς, ενδιαφερόσαστε για την ασφάλεια των παιδιών σας και γι αυτό θα βάλετε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα στο μπαλκόνι σας. Υπάρχουν όμως σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε τα σωστά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, λεπτομέρειες που η Protex προσέχει και εφαρμόζει σε κάθε τοποθέτηση.

Αν ένα πρόσθετο προστατευτικό κάγκελο τοποθετηθεί σε απόσταση από το υπάρχον κάγκελο (δημιουργώντας ενδιάμεσο κενό) τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το παιδί να το χρησιμοποιήσει σαν σκαλοπάτι για να σκαρφαλώσει, με ολέθρια αποτελέσματα.

Η Protex γιορτάζει τα 40 χρόνια συμβολής της στην προστασία των παιδιών σε όλη την Ελλάδα  και προσφέρει σε έναν μεγάλο τυχερό/ή 40 μέτρα από τα κορυφαία προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της για παιδιά για να "θωρακίσει" το σπίτι του.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απλή. Αναζητήστε το post του διαγωνισμού στην σελίδα της Protex στο Facebook και κάντε Like και Share σε αυτό το post (αν θέλετε κάντε και ένα σχόλιο).

Με αυτό τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου με δώρο 40 μέτρα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού Protex!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μητέρα τριών παιδιών και καταξιωμένη παρουσιάστρια, προτείνει τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά της Protex ως την ενδεδειγμένη επιλογή για τους γονείς που θέλουν 100% ασφάλεια για τα παιδιά τους, όταν αυτά κινούνται στο μπαλκόνι.

Η κα Τσιμτσιλή αναγνώρισε κι εκείνη αυτό που χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα εδώ και 40 χρόνια γνωρίζουν, την αξία και την αναγκαιότητα ύπαρξης των πρόσθετων προστατευτικών καγκέλων της Protex σε κάθε μπαλκόνι, βεράντα ή άλλο ανοιχτό χώρο για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών.  

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού και βεράντας που παράγει και τοποθετεί, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν και στην Επίδαυρο για τοποθέτηση, ανταποκριθήκαμε άμεσα.

Η Protex με τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα που παράγει από το 1978 έχει συμβάλει στην προστασία χιλιάδων παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, όμως περιπτώσεις όπως της κυρίας Γαβριηλίδη μας προκαλούν μια επιπρόσθετη συγκίνηση.

Είστε γονείς, ενδιαφερόσαστε για την ασφάλεια των παιδιών σας και γι αυτό θα βάλετε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα στο μπαλκόνι σας. Υπάρχουν όμως σημαντικές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε την επιλογή σας, λεπτομέρειες που η Protex προσέχει και εφαρμόζει σε κάθε τοποθέτηση και στα 40 χρόνια λειτουργίας της.

Αν ένα πρόσθετο κάγκελο τοποθετηθεί σε απόσταση από το υπάρχον κάγκελο (δημιουργώντας ενδιάμεσο κενό) τότε υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το παιδί να το χρησιμοποιήσει σαν σκαλοπάτι για να σκαρφαλώσει, με ολέθρια αποτελέσματα.

Θέλετε ένα πρόσθετο προστατευτικό κάγκελο μπαλκονιού που θα εξασφαλίσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας? Εκτός από όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά στοιχεία, τεράστια σημασία έχει και το σωστό ύψος.

Δεν αρκεί να βάλετε απλά ένα πρόσθετο κάγκελο μπαλκονιού για παιδιά για να απολαμβάνετε απόλυτη ασφάλεια. Το κάγκελο αυτό επιβάλλεται να είναι τοποθετημένο με σωστό τρόπο και από τεχνικούς εξειδικευμένους στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Εσείς μας το ζητήσατε και γι αυτό η προσφορά μας παρατείνεται.

Τώρα για όλο τον Νοέμβριο, αποκτήστε τα πρόσθετα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex με έκπτωση 20% και χαρίστε απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σας! Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία να "θωρακίσετε" το μπαλκόνι, τη βεράντα σας και άλλους ανοιχτούς χώρους από τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά.

Η προσφορά αφορά τα κάγκελα ύψους 50 και 55 εκατοστών και ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα γίνουν μέσα στο Νοέμβριο.

Αποκτήστε τώρα τα πρόσθετα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex με έκπτωση 20% και χαρίστε απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σας! Εκμεταλλευτείτε μια μοναδική ευκαιρία να "θωρακίσετε" το μπαλκόνι, τη βεράντα σας και άλλους ανοιχτούς χώρους από τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά.

Η προσφορά αφορά τα κάγκελα ύψους 50 και 55 εκατοστών και ισχύει μόνο για παραγγελίες που θα γίνουν από 1η έως και τις 10 Νοεμβρίου.

Μην καθυστερείτε, κάντε τώρα και τη δική σας παραγγελία και βγείτε πολλαπλά κερδισμένοι και ασφαλισμένοι!

Και η Καλαμάτα, μια περιοχή στην οποία αντιλαμβάνονται πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια ενός σπιτιού, επιλέγει την Protex και τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά που κατασκευάζει για να "θωρακίσει" μπαλκόνια, βεράντες, ταράτσες και γενικότερα χώρους που χρειάζονται προστασία.

Από την ίδρυσή της, το 1978, η Protex έχει αποκλειστικό σκοπό της την προστασία των παιδιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, τοποθετώντας τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που κατασκευάζει. Γι αυτό και επισκεπτόμαστε συνέχεια και την Κρήτη.

Ένα μεγάλο περιμετρικό μπαλκόνι με πόρτες και παράθυρα παντού αποτελεί δυνητικά έναν διαρκή κίνδυνο για τα παιδιά του σπιτιού.

Γι αυτό όταν κάλεσαν την Protex από τα Ιωάννινα, ανταποκριθήκαμε αμέσως και τοποθετήσαμε τα ειδικά πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά σε ολόκληρο το μπαλκόνι, καθιστώντας το ένα απόλυτα ασφαλές σημείο για να κινούνται τα παιδιά.

Η Protex καλύπτει όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά.

Έτσι, ανταποκριθήκαμε άμεσα στο κάλεσμα οικογενειών από τις Σέρρες που αναζητούσαν προστασία για τα παιδιά τους, ώστε αυτά να μπορούν να κινούνται άνετα σε μπαλκόνια και βεράντες.

Πριν επιλέξετε το πρόσθετο κάγκελο στο οποίο θα εμπιστευτείτε την ασφάλεια των παιδιών σας, καλό είναι να γνωρίζετε κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα.

Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex ξεκινούν πάντα ακριβώς από το πάνω μέρος της κουπαστής ή του στηθαίου και τοποθετούνται μόνο από την εσωτερική πλευρά τους, χωρίς να αφήνουν κανένα κενό ανάμεσα στο υπάρχον και το πρόσθετο κάγκελο.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στην πανέμορφη Καβάλα ανταποκριθήκαμε άμεσα.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. 

Γι’ αυτό επισκεπτόμαστε πολύ συχνά και την Πάτρα, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι ανταποκριθήκαμε άμεσα όταν μας κάλεσαν και στο Αγρίνιο για να τοποθετήσουμε τα προστατευτικά μας κάγκελα.

Και αυτά τα Χριστούγεννα η Protex, η εταιρία που με τα προστατευτικά της κάγκελα φροντίζει για την ασφάλεια των παιδιών, φρόντισε και για την ψυχαγωγία τους διοργανώνοντας έναν ακόμα μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο 10 προσκλήσεις για το φανταστικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Paradise Park!

Η Protex, η ελληνική εταιρία που παράγει τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, προσπαθεί διαχρονικά να στηρίζει ενέργειες που γίνονται προς όφελος των παιδιών.

Έτσι και φέτος είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Σμύρνης να εξασφαλίσει σωστές συνθήκες άθλησης για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του. 

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" είναι ένας οργανισμός που φροντίζει ώστε τα παιδιά που φιλοξενεί να μεγαλώνουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Γι αυτό επέλεξε την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα πιο ασφαλή προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" τα μπαλκόνια και τους εξωτερικούς χώρους σε 4 κτίρια του.

Τα παιδιά χρειάζονται ασφάλεια όχι μόνο στο σπίτι τους, αλλά σε κάθε χώρο που κινούνται. Γι' αυτό και ο πρότυπος παιδικός σταθμός "Umbrella" επέλεξε την Protex, την ελληνική εταιρία που παράγει τα καλύτερα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού για παιδιά, για να "θωρακίσει" όλα τα μπαλκόνια και τις βεράντες στα οποία έχουν πρόσβαση τα παιδιά.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex επισκέφθηκε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού στην Περαία, στη Θεσσαλονίκη και τοποθέτησε πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα στην ήδη υπάρχουσα ξύλινη κουπαστή χωρίς διάτρηση, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κινούνται στο χώρο με απόλυτη ασφάλεια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα γραφεία της Protex θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα από 12 έως 20 Αυγούστου.

Όλο τον υπόλοιπο χρόνο είμαστε στη διάθεση σας για να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Να προσφέρουμε ασφάλεια στα παιδία σας με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που παράγουμε και τοποθετούμε από το 1978 σε όλη την Ελλάδα.

Σας ευχόμαστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού με τα παιδία σας, με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Κάθε φορά που καλούν την Protex, όχι μόνο από την Κρήτη αλλά από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, για τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού μας σπεύδουμε να ανταποκριθούμε.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Protex βρέθηκε και αυτό το καλοκαίρι στην Κρήτη, όχι για διακοπές αλλά για να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά, τοποθετώντας προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στη Μύκονο, σε έναν από τους πλέον κοσμοπολίτικους και αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς, ανταποκριθήκαμε άμεσα.

Το βραβείο του μεγάλου διαγωνισμού της Protex παρέλαβε σήμερα (15/7) η κυρία Αλεξία Τσιώλη.

Την απονομή του φανταστικού δώρου στην τυχερή νικήτρια, μια ολόκληρη εβδομάδα στο Paradise Summer Camp, έκανε η εκπρόσωπος της εταιρίας Protex και κόρη του ιδρυτή της Ανδριάννα Μπεκατώρου.

Χάρη στην Protex και τα προστατευτικά κάγκελα που κατασκευάζει, χιλιάδες παιδιά σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνουν απόλυτη ασφάλεια όταν παίζουν στο μπαλκόνι τους.

Ολόκληρη η Κρήτη τιμά την Protex με την εμπιστοσύνη της κι εμείς σπεύδουμε να ανταποκριθούμε.

Έχουμε τοποθετήσει ειδικά προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι, προσφέροντας ασφάλεια στα παιδιά σε κάθε γωνιά του νησιού.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας θα βρίσκεται για άλλη μια φορά στην Κρήτη το διάστημα 25-30 Ιουνίου.

Η Protex καλύπτει όλη την Ελλάδα, τοποθετώντας ειδικά προστατευτικά κάγκελα που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά.

Έτσι, όταν μας κάλεσε ακόμα μια οικογένεια, βρεθήκαμε και στην Κατερίνη με το εξειδικευμένο συνεργείο μας που τοποθέτησε ειδικά προστατευτικά κάγκελα στα μπαλκόνια του σπιτιού, ακόμα και σε μπαλκόνι με καμπύλες.

Έτσι οι γονείς απέκτησαν ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά τους και η Protex ακόμα έναν ικανοποιημένο πελάτη.

Να έχετε μια μεγάλη βεράντα και να φοβάστε (σωστά) να αφήσετε τα παιδία να κινούνται μόνα τους είναι κρίμα.

Γι αυτό φροντίζει η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, ώστε να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά που παίζουν σε βεράντες και μπαλκόνια σε όλη την Ελλάδα.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι όταν μας κάλεσαν στο Στρατώνι, στην πανέμορφη Χαλκιδική, ανταποκριθήκαμε άμεσα. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας "θωράκισε" μια ολόκληρη ταράτσα με ειδικά προστατευτικά κάγκελα, με εφαρμογές πάνω σε κάγκελο αλλά και σε τοίχο, κάνοντας την έτσι ένα απόλυτα ασφαλές σημείο για να κινούνται τα παιδιά.

Άλλος ένας πελάτης που επέλεξε την Protex και απολαμβάνει απόλυτη ασφάλεια και ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός που έχει ως στόχο (και) την προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων επέλεξε την Protex για να ασφαλίσει τους εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια κλπ) κτιρίου που προορίζεται για την φιλοξενία οικογενειών με μικρά παιδιά .

Έτσι, μετά από διεξοδική μελέτη του χώρου και των αναγκών του, η Protex εγκατέστησε προστατευτικά κάγκελα για παιδιά στο σύνολο του κτιρίου, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ασφάλεια σε εκείνους που την έχουν ανάγκη.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, επιδιώκει να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Έτσι όταν για ακόμα μια φορά μας κάλεσαν από την Κρήτη, ανταποκριθήκαμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας έφτασε στο νησί και εγκατέστησε με απόλυτη επιτυχία τα προστατευτικά κάγκελα Protex σε όλους τους χώρους που επιθυμούσαν οι ενδιαφερόμενοι γονείς.

Η Protex, με τα ειδικά προστατευτικά κάγκελα που παράγει, επιδιώκει να προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι μετά από επικοινωνία με γονείς από την Κάρπαθο, εξειδικευμένο συνεργείο μας πήγε στο νησί και εγκατέστησε στο μπαλκόνι τους με επιτυχία τα εξαιρετικά προστατευτικά κάγκελα Protex προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια στα παιδία και ηρεμία στους γονείς τους.

Σελίδα 1 από 2

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΟΝΟΜΑ:
E-MAIL:

MHNYMA: