Διπλή κάλυψη ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Προσθέσατε ύψος στα κάγκελά σας με τα πρόσθετα κάγκελα Protex και παράλληλα θέλετε να καλύψετε κενά στο υπάρχον κάγκελο σας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, διατηρώντας την ορατότητα από το μπαλκόνι σας?

Η Protex έχει τη λύση με την προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη που διαθέτει. Η προστατευτική μεμβράνη Protex, χάρη στη λεία επιφάνειά της, εμποδίζει το παιδί να βρει πάτημα και να σκαρφαλώσει ενώ παράλληλα (επειδή είναι διάφανη) δεν περιορίζει την ορατότητα και τη θέα από το μπαλκόνι σας.

Η προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη της Protex μπορεί να τοποθετηθεί από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας όχι μόνο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας αλλά σε οποιοδήποτε σημείο έχετε κάγκελα και ανοίγματα, από τα οποία κινδυνεύει να περάσει το παιδί σας.

Σε συνδυασμό με τα πρόσθετα κάγκελα μπαλκονιού της Protex, η προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για να θωρακίσετε ολοκληρωτικά το μπαλκόνι ή τη βεράντα σας.

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές με προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη Protex και αμέσως μετά καλέστε μας για τη δική σας παραγγελία.

Αν επιθυμείτε μια πιο ριζική λύση για τα κενά στο κάτω μέρος του υπάρχοντος καγκέλου, η Protex σας δίνει και την επιλογή της διπλής κάλυψης με πρόσθετα κάγκελα πάνω αλλά και κάτω από την κουπαστή του μπαλκονιού σας.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία στη φόρμα, για να λάβετε προσφορά και να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποστολή της φόρμας, κάντε refresh στη σελίδα και ξαναδοκιμάστε.

Αν το πρόβλημα παραμένει μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 210 2462204.

Για τη σωστή μέτρηση της διάστασης της κουπαστής δείτε εδώ

Το συνολικό ύψος του καγκέλου (υπάρχον + πρόσθετο) προτείνουμε να είναι από 1,5 μέτρο και άνω.

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ Διπλή κάλυψη ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΜΒΡΑΝΗ