ΠΟΛΥΓΩΝΙΚΟ ΠΟΡΤΑΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Έχετε μια ιδιαίτερη σκάλα ή άνοιγμα στην οικία σας και δυσκολεύεστε να την αποκλείσετε από το μικρό παιδί σας που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι? Αισθάνεστε ότι χρειάζεστε κάτι παραπάνω από ένα πορτάκι εσωτερικής σκάλας?

Η Protex έχει τη λύση με τα ειδικά πολυγωνικά πορτάκια ασφαλείας για εσωτερικές σκάλες και ανοίγματα που προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά σας.

Το πολυγωνικό πορτάκι εσωτερικής σκάλας της Protex μπορεί να τοποθετηθεί από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε να καλύψετε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας, με τα ειδικά πολυγωνικά πορτάκια ακριβώς στις διαστάσεις που τα χρειάζεστε αλλά και συμπληρωματικές ειδικές κατασκευές (στην κουπαστή της σκάλας και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο) που παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Έχουμε τη δυνατότητα να επέμβουμε σε κάθε σημείο χωρίς να φθείρονται τα υπάρχοντα υλικά (π.χ. χωρίς διάτρηση σε ξύλινη ή μαρμάρινη κουπαστή).

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός θα σας καθοδηγήσει για να επιλέξετε την ιδανική λύση ώστε να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια, όσο το μικρό παιδί σας κυκλοφορεί στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω  μερικές εφαρμογές με πολυγωνικά πορτάκια ασφαλείας Protex (και συμπληρωματικές ειδικές κατασκευές) και αμέσως μετά καλέστε μας για να κάνετε την παραγγελία σας.