Τοποθέτηση χωρίς διάτρηση

Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς καμία διάτρηση στο υπάρχον κάγκελο του μπαλκονιού σας.

Με τη χρήση ειδικών σφιγκτήρων (που τοποθετούνται ανά 60 εκατοστά για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια) το πρόσθετο κάγκελο Protex σταθεροποιείται απόλυτα επάνω στο υπάρχον κάγκελο του μπαλκονιού σας, από ότι υλικό και αν είναι φτιαγμένο (μέταλλο, μάρμαρο κλπ.). Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο τοποθέτησης, το υπάρχον κάγκελο παραμένει ανεπηρέαστο και το μπαλκόνι σας απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά.

Δείτε παρακάτω τοποθετημένα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα για παιδία της Protex χωρίς διάτρηση, με τους ειδικούς σφιγκτήρες.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία στη φόρμα, για να λάβετε προσφορά και να δρομολογηθεί η παραγγελία σας.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποστολή της φόρμας, κάντε refresh στη σελίδα και ξαναδοκιμάστε.

Αν το πρόβλημα παραμένει μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 210 2462204.

Για τη σωστή μέτρηση της διάστασης της κουπαστής δείτε εδώ

Το συνολικό ύψος του καγκέλου (υπάρχον + πρόσθετο) προτείνουμε να είναι από 1,5 μέτρο και άνω.

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ Τοποθέτηση χωρίς διάτρηση