ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Έχετε μεγάλα παράθυρα που βλέπουν σε ημιυπαίθριους, ακάλυπτους χώρους, φωταγωγούς κλπ και θέλετε να προστατέψετε  το μικρό παιδί σας που κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι από πιθανούς κινδύνους? 

Η Protex διαθέτει προστατευτικά κάγκελα για κάθε είδος παραθύρου που καλύπτουν όλα τα μεγέθη  παραθύρων και  προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια, εμποδίζοντας  το παιδί να πέσει έξω από το παράθυρο και ταυτόχρονα επιτρέποντας σας να έχετε τα τζάμια ανοιχτά για να αερίζεται το σπίτι.

Τα προστατευτικά κάγκελα για παράθυρα της Protex μπορούν να τοποθετηθούν από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας σε οποιοδήποτε άνοιγμα και διάσταση θέλετε να καλύψετε. Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λύσεις φτιαγμένες στα μέτρα σας, με προστατευτικά κάγκελα για παράθυρα ακριβώς στις διαστάσεις που τα χρειάζεστε, όποιο ύψος ή πλάτος και αν έχει το παράθυρό σας. Τα προστατευτικά κάγκελα για παράθυρα της Protex είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο υλικό και αντέχουν για μια ζωή, προστατεύοντας τη ζωή του παιδιού σας!  

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα σας δώσει τη λύση που επιθυμείτε για να νιώσετε απόλυτη ασφάλεια, όσο το μικρό παιδί σας κυκλοφορεί στο σπίτι.

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές με προστατευτικά κάγκελα για παράθυρα Protex και αμέσως μετά καλέστε μας για να παραγγείλετε και τα δικά σας.

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ