ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Επιλέξατε τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού Protex και θέλετε να καλύψετε και το υπάρχον κάγκελο σας για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια?

Η Protex έχει τη λύση με την προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη που διαθέτει. Η προστατευτική μεμβράνη Protex, χάρη στη λεία επιφάνειά της, εμποδίζει το παιδί να βρει πάτημα και να σκαρφαλώσει ενώ παράλληλα (επειδή είναι διάφανη) δεν περιορίζει την ορατότητα και τη θέα από το μπαλκόνι σας.

Η προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη της Protex μπορεί να τοποθετηθεί από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας όχι μόνο στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας αλλά σε οποιοδήποτε σημείο έχετε κάγκελα και ανοίγματα, από τα οποία κινδυνεύει να περάσει το παιδί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας έμπειρος τεχνικός μας θα σας προτείνει επιλογές με προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη για να "θωρακίσετε" ακόμα καλύτερα το σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω μερικές εφαρμογές με προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη Protex και αμέσως μετά καλέστε μας για να παραγγείλετε και τα δικά σας.

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ