Κάγκελο PROTEX από τυχαίο κάγκελο έχει μεγάλη διαφορά!

Πιστεύετε ότι ένα πρόσθετο προστατευτικό κάγκελο μπαλκονιού για παιδιά είναι απλά ένα κάγκελο και πως από όπου και αν το προμηθευτείτε είναι το ίδιο? 

Θεωρείτε ότι με την X τιμή που σας προτείνουν κάποιοι, προμηθεύεστε ένα κάγκελο εξίσου ασφαλές με τα προστατευτικά κάγκελα της Protex?

Πριν επιλέξετε το κάγκελο στο οποίο θα εμπιστευτείτε την ασφάλεια των παιδιών σας, καλό είναι να δείτε  παρακάτω μερικές πολύ σημαντικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα και θα σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη.

Γιατί από όποια πλευρά και αν το εξετάσετε, κάγκελο Protex από τυχαίο κάγκελο έχει μεγάλη διαφορά!  

  • Τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex είναι ειδικά μελετημένα για παιδιά. Τα κάθετα στοιχεία τους (διαμέτρου Φ25) απέχουν μόλις 9 εκατοστά μεταξύ τους, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα να μπορέσει το παιδί να περάσει ανάμεσά τους.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα για παιδιά της Protex είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό PVC και Polypropylen. Αν τους ασκηθεί οποιαδήποτε πίεση δεν παραμορφώνονται και δεν σπάνε (σε αντίθεση με άλλα υλικά πχ. αλουμίνιο) και επανέρχονται πάντα στο αρχικό τους σχήμα, χωρίς να αφήνουν κενό που θα επιτρέψει στο παιδί να περάσει ανάμεσα.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex προσφέρονται σε 4 στάνταρ διαστάσεις (40,45,50 και 55 εκατοστά), αλλά μπορούν να κατασκευαστούν και σε όποια διάσταση επιθυμεί ο πελάτης. Αφού εξετάσουμε το μπαλκόνι και το υπάρχον κάγκελο, με βάση και την μεγάλη εμπειρία μας, προτείνουμε το ιδανικό ύψος κάγκελου για το συγκεκριμένο μπαλκόνι (και όχι στη λογική του «ένα μέγεθος ταιριάζει παντού») ώστε να μπορεί το παιδί να κινείται με απόλυτη ασφάλεια.
  • Στα προστατευτικά κάγκελα Protex, το ύψος είναι πραγματικό και όχι εικονικό. Δηλαδή όταν μιλάμε για κάγκελο 50 εκατοστών, το ίδιο το κάγκελο έχει 50 εκατοστά ύψος χωρίς κενά από την υπάρχουσα κουπαστή σε αντίθεση με άλλου είδους κατασκευές που ένα κάγκελο 40 εκατοστών υψώνεται με στηρίγματα άλλα 10 εκατοστά (αφήνοντας πολύ επικίνδυνο κενό ενδιάμεσα) για να φαίνεται 50 εκατοστά.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex ξεκινούν πάντα ακριβώς από το πάνω μέρος της κουπαστής ή του στηθαίου και τοποθετούνται μόνο από την εσωτερική πλευρά τους, χωρίς να αφήνουν κανένα κενό ανάμεσα στο υπάρχον και το πρόσθετο κάγκελο. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι το παιδί δεν θα μπορέσει ποτέ να τα χρησιμοποιήσει ως σκαλοπάτι και να σκαρφαλώσει, όπως είναι πιθανό να συμβεί σε άλλου τύπου κατασκευές.
  • Στα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex κάθε σημείο του προϊόντος και των συνοδευτικών εξαρτημάτων (βίδες κλπ.) είναι στρογγυλεμένο και καλυμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα τραυματισμού του παιδιού ακόμα και αν πέσει επάνω του.
  • Τα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού της Protex αποτελούνται από μικρά τμήματα που συνδέονται μεταξύ τους. Στη σπάνια περίπτωση που το κάγκελο σας πάθει ζημιά από οποιονδήποτε λόγο και χρειαστεί αλλαγή, αλλάζετε μόνο το συγκεκριμένο σημείο που έχει το πρόβλημα και όχι ολόκληρο το κάγκελο (όπως απαιτείται σε άλλου είδους κατασκευές από σίδηρο ή αλουμίνιο).
  • Τα προστατευτικά κάγκελα για παιδιά της Protex δημιουργήθηκαν και τοποθετούνται από ανθρώπους εξειδικευμένους αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το αντικείμενο. Η τοποθέτηση γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση και έτσι είμαστε σίγουροι (και υπεύθυνοι) ότι τα κάγκελά μας τοποθετούνται όπως ακριβώς έχουν μελετηθεί ώστε να παρέχουν απόλυτη ασφάλεια στα παιδιά.

Ότι και αν σας πουν, είναι προφανές ότι κάγκελο από κάγκελο διαφέρει. Και όταν μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών μας, η ποιότητα κάνει τη διαφορά. Εδώ και 45 χρόνια η Protex με τα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα μπαλκονιού που παράγει και τοποθετεί, αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή για κάθε γονιό που θέλει να προστατεύσει το παιδί του.

Κάντε κι εσείς τη σωστή επιλογή. Επιλέξτε την Protex!

Έκθεση εικόνων ΓΙΑ Κάγκελο PROTEX από τυχαίο κάγκελο έχει μεγάλη διαφορά!