Υλικά κατασκευής

Τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται στα πρόσθετα προστατευτικά κάγκελα Protex είναι ειδικά επιλεγμένα για να προσφέρουν ένα απόλυτα ασφαλές προϊόν που αντέχει στο χρόνο και στον καιρό!

Τα προστατευτικά κάγκελα Protex είναι κατασκευασμένα από σκληρό PVC και σκληρό Polypropylen (PP) και παρέχουν απόλυτη ασφάλεια και προστασία στα παιδιά όταν βρίσκονται στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή σε όποιο άλλο σημείο είναι τοποθετημένα. Διαθέτουν ειδική επεξεργασία που τα καθιστά ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν όλο το χρόνο, εγκατεστημένα σε μπαλκόνια και βεράντες.

Τα προστατευτικά κάγκελα Protex, χάρη στα υλικά κατασκευής τους, δεν παραμορφώνονται και δεν σπάνε αν τους ασκηθεί πίεση και επανέρχονται στο αρχικό τους σχήμα χωρίς να αφήσουν κενά για να περάσει ένα παιδί.

Τα προστατευτικά κάγκελα Protex διαθέτουν ανοξείδωτα μεταλλικά στηρίγματα, εξαιρετικά ανθεκτικά σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Τα μεταλλικά «κεφάλια» από τις βίδες καλύπτονται από ειδικές τάπες, για προστασία από τυχόν μικροτραυματισμούς.

Τα κάγκελα Protex έχουν περάσει όλους τους απαιτούμενους τεχνικούς ελέγχους και, σε συνδυασμό με την άψογη εγκατάσταση από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αλλά και την εγγύηση που τα συνοδεύει, εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά σας.