ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ - EXTRA ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Η Protex, η εταιρία που κατασκευάζει πρόσθετα παιδικά κάγκελα μπαλκονιού για μωρά και παιδιά, σας δίνει μια εξαιρετική επιλογή για ασφάλεια στο παιδικό δωμάτιο με το προστατευτικό κάγκελο κρεβατιού.

Προστατεύστε τα παιδιά στο κρεβάτι τους, ασφαλίζοντάς τα με το ειδικό προστατευτικό κάγκελο. Το προστατευτικό κάγκελο κρεβατιού είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό σκελετό με μαλακή επένδυση και είναι εύκολο τόσο στην τοποθέτηση όσο και στην αφαίρεση. Διαθέτει δικτυωτό πλέγμα έτσι ώστε να μην εμποδίζει την αναπνοή του παιδιού, ακόμα και αν κολλήσει επάνω του το κεφαλάκι του. Επίσης είναι πτυσσόμενο ώστε να μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε ταξίδια, διπλωμένο στην ειδική του τσάντα. Χαρίστε στα παιδιά σας έναν ήσυχο ύπνο σε ασφαλές περιβάλλον με ένα ειδικό προστατευτικό κάγκελο.

Το προστατευτικό κάγκελο έχει διαστάσεις 43x90 και είναι κατάλληλο για κρεβάτια διαστάσεων 70-120cm επί 152-210cm και για στρώματα ύψους έως 20cm. Είναι κατάλληλο για ηλικίες 18 μηνών έως 5 χρονών και διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Για παραγγελίες καλέστε στα 210 2442262 και 2310 449095 (Βόρεια Ελλάδα) ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.