Προσθέστε μια έξτρα προστασία στο μπαλκόνι σας με την προστατευτική μεμβράνη της Protex!

Η Protex με τα πρόσθετα παιδικά προστατευτικά κάγκελα «θωρακίζει» με απόλυτη επιτυχία κάθε βεράντα και μπαλκόνι, ώστε τα παιδιά να κινούνται με ασφάλεια σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. 

Τι γίνεται όμως στις περιπτώσεις που το υπάρχον κάγκελο είναι έτσι φτιαγμένο, που προσφέρεται για πιθανό «σκαλοπάτι» ή διαθέτει μεγάλα και δυνητικά επικίνδυνα κενά? Και σε αυτή την περίπτωση η Protex δίνει τη λύση με την ειδική προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη που τοποθετεί.

Με την προστατευτική αντισκαρφαλωτική μεμβράνη μπορούμε να καλύψουμε κάθε κενό που έχει το υπάρχον κάγκελο. Η προστατευτική μεμβράνη Protex, χάρη στη λεία επιφάνειά της, εμποδίζει το παιδί να βρει πάτημα και να σκαρφαλώσει ενώ παράλληλα (επειδή είναι διάφανη) δεν περιορίζει την ορατότητα και τη θέα από το μπαλκόνι σας.  

Έτσι, κάθε μπαλκόνι και βεράντα «θωρακίζεται» απόλυτα για να προστατευτούν οι μικροί «ένοικοι» του σπιτιού.

Στην Protex, όσον αφορά την ασφάλεια των παιδιών, έχουμε πάντα στο μυαλό μας να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη και παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας σε εξωτερικούς (μπαλκόνια, βεράντες) και εσωτερικούς χώρους.

Protex. Με το μυαλό… στα (προστατευτικά) κάγκελα!