ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – 45 ΧΡΟΝΙΑ PROTEX – 45 ΔΩΡΑ, 5 ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ + ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ PLAYSTATION 5!

Η Protex, η εταιρία που παράγει και τοποθετεί τα κορυφαία πρόσθετα προστατευτικά παιδικά κάγκελα μπαλκονιού, συμπληρώνει φέτος 45 χρόνια και θα μοιράσει συνολικά 45 υπέροχα δώρα για παιδιά και μεγάλο δώρο ένα Playstation 5 μαζί με το παιχνίδι God of War Ragnarok +2 χειριστήρια!

Κάθε εβδομάδα(ξεκινώντας από τις 5 Μαΐου) θα κληρώνεται στα social media της Protex (Facebook – Instagram) μια πεντάδα δώρων για παιδιά. Κάνοντας like και share το post μπαίνετε στην κλήρωση που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας διεκδικώντας ένα από τα πέντε αυτά δώρα, αλλά και το τελικό μεγάλο δώρο, το Playstation 5.

Αυτό θα συνεχιστεί για 9 συνολικά εβδομάδες μέχρι τις 7 Ιουλίου  να συμπληρωθούν τα 45 υπέροχα δώρα, όσα είναι και τα χρόνια της Protex.

45 ΔΩΡΑ + ΜΕΓΑΛΟ SUPER ΔΩΡΟ PLAYSTATION 5+GOD OF WAR RAGNAROK GAME +2 ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Όμως τα δώρα δεν σταματούν εδώ, καθώς το τελευταίο δώρο είναι ένα Playstation 5 μαζί με 2 χειριστήρια και το παιχνίδι God of War Ragnarok που θα κληρωθεί στις 7 Ιουλίου σε έναν υπερτυχερό, από όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή στις προηγούμενες εβδομάδες για τα υπόλοιπα δώρα. Ακολουθήστε την Protex σε Facebook και Instagram για να βλέπετε τα Post των διαγωνισμών και να μπορέσετε να διεκδικήσετε τα 45 φανταστικά δώρα.

Οι νικητές θα ενημερώνονται με προσωπικό μήνυμα, ενώ τα ονόματά τους θα εμφανίζονται και στα social media της Protex.

Καλή τύχη σε όλους!